[vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1480065623936{margin-top: 100px !important;padding-right: 35px !important;padding-left: 35px !important;}” el_class=”portfolio-breadcrumb”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1480952931230{margin-top: 0px !important;}”]

HjemMarkedsplattformSynlighet på nett / Søkemotoroptimalisering – SEO

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” wpex_bg_overlay=”color” wpex_bg_overlay_color=”#edecee” wpex_bg_overlay_opacity=”1″ el_class=”subpage-section margintop” css=”.vc_custom_1487059477655{margin-top: 50px !important;}”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1480947542302{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vcex_heading text=”Søkemotoroptimalisering – SEO” tag=”h1″ text_align=”left” color=”#000000″][vcex_spacing][vc_column_text]Søkemotoroptimalisering eller SEO, handler om å få dine nettsider til å komme høyt opp på søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. Plan A Kommunikasjon har lang erfaring med søkemotoroptimal- isering og er spesialisert på søkemotoroptimalisering i Norge. Vi kjenner til hva du bør fokusere på og hva du må gjøre for å bedre din posisjon på Google. Ved å ha gode søkemotoroptimaliserte nettsider får du mye gratis trafikk og markedsføring.

Er din bedrift høyt posisjonert på Google i de markeder hvor dere konkurrerer, vil dere ha en stor fordel i forhold til konkurrentene. Ligger dere langt bak, vil dere ha en stor ulempe.

Det er derfor viktig at et minimum av søkemotoroptimalisering alltid er på plass. Og med litt ekstra innsats, er det mye å tjene.

 

Google er størst

Google og Bing er i dag de aller mest brukte søkemotorene. Størst av dem er Google som står for nær 90% av markedet. Det er derfor viktig at søkemotoroptimaliseringen skjer med hovedfokus på Google. Ettersom Google jevnlig endrer og modifiserer sin søke-algoritme, kommer det små og store endringer i hva som skal til for å komme høyt opp.

Vi i Plan A Kommunikasjon holder oss oppdatert på de siste endringene og tilpasser våre råd og metoder for å hjelpe deg med å klatre på resul- tatlistene.

 

Velg riktige søkeord

Google og Bing er i dag de aller mest brukte søkemotorene. Størst av dem er Google som står for nær 90% av markedet. Det er derfor viktig at søkemotoroptimaliseringen skjer med hovedfokus på Google. Ettersom Google jevnlig endrer og modifiserer sin søke-algoritme, kommer det små og store endringer i hva som skal til for å komme høyt opp.

Vi i Plan A Kommunikasjon holder oss oppdatert på de siste endringene og tilpasser våre råd og metoder for å hjelpe deg med å klatre på resul- tatlistene.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” wpex_bg_overlay=”color” wpex_bg_overlay_color=”#ffffff” wpex_bg_overlay_opacity=”1″ el_class=”subpage-banner”][vc_column css=”.vc_custom_1480947542302{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vcex_heading text=”BLI SYNLIG PÅ NETTET” tag=”h1″ text_align=”left” color=”#ffc600″][vcex_spacing][vc_column_text]Synlig på nettet betyr at nettsidene er tilpasset søkemotorene (google) og at annonseringen er relevant for å skaffe besøk til nettsiden din. For at besøkene igjen skal resultere i en handling eller et salg må også landingssidene levere. Ta kontakt med oss så legger vi en slagplan![/vc_column_text][vcex_spacing][vcex_button url=”#” title=”KOM I GANG” style=”minimal-border” align=”left” size=”medium” color=”black” text_transform=”uppercase” font_weight=”semibold” custom_hover_background=”#000000″ custom_color=”#000000″ custom_hover_color=”#ffffff” border_radius=”0px”]KOM I GANG[/vcex_button][/vc_column][/vc_row]