Hjem / Synlighet på nett

BLI SYNLIG PÅ NETTET

Synlig på nettet betyr at nettsidene er tilpasset søkemotorene (google) og at annonseringen er relevant for å skaffe besøk til nettsiden din. For at besøkene igjen skal resultere i en handling eller et salg må også landingssidene levere. Ta kontakt med oss så legger vi en slagplan!

KOM I GANG
Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering – SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO, handler om å få dine nettsider til å komme høyt opp på søkemotorer som Google, Yahoo og Bing.
Plan A Kommunikasjon har lang erfaring med søkemotoroptimaliser- ing og er spesialisert på søkemotoroptimalisering i Norge. Vi kjenner til hva du bør fokusere på og hva du må gjøre for å bedre din posisjon på Google. Ved å ha gode søkemotoroptimaliserte nettsider får du mye gratis trafikk og markedsføring.

les mer.

Adwords og annonser

Annonsering på Facebook og Google adwords

Prinsippet for annonsering på google og facebook er enkelt. Du betaler annonsekostnad for å få personer som er interessert i det du tilbyr til å besøke nettsidene nettsidene dine og mer tilbake i form av besøk, visninger eller salg.

Vi gjør alt av annonsering og tilpassinger av nettsiden for å få mer salg og mindre annonsekostnad. Dette kalles også høyere konvertering.

Kom i gang med annonsering nå.

Content Marketing

Innholdsmarkedsføring – content marketing

Eller Content marketing blir daglig diskutert. Vi bryr oss egentlig ikke så mye om selve diskusjonen, men anerkjenner den demokratiserende effekten av at enhver bedrift som gir gode råd og kunnskap av verdi gratis på nettet, blir belønnet med mer trafikk og mulighet for økt salg. I praksis kan det at bety at et gjennomarbeidet blogginnlegg som mange finner nyttig, stiger på google og genererer mer trafikk tilbake til nettsiden.

Få en plan for innholdsmarkedsføring.

Det koster ingen ting å ta et møteKONTAKT OSSså tar vi en prat!